Піца

  Вихід/г Ціна/грн
Міо Маре (моцарела, кальмар, тигрові креветки, мідії, каперси мариновані, маслини б/к, в’ялені томати, вершковий соус) 420 365
Порчіні Вітелло (сир моцарела, телятина гриль, білі гриби, трюфельна паста, рукола, чері, пармезан, вершковий соус) 430 345
Лосось і рікотта (моцарела, лосось, сир рікотта, рукола, пармезан, вершковий соус) 480 365
Груша і Блу Чіз (груша, горгонзола, моцарела, вершковий соус, рукола, кедрові горіхи) 470 275
Гарбуз і горгонзола (гарбуз, горгонзола, моцарела, пармезан, вершковий соус, карамелізована цибуля, рукола) 470 275
Чотири салямі (моцарела, чорізо, качіаторе, салямі мілано, мисливські ковбаски, томати, томатний соус) 470 297
Чотири італійські сири (сир козячий, горгонзола, пармезан, моцарелла, вершковий соус, чері, соус песто) 470 255
Пармська шинка (моцарела, прошутто крудо, чері, рукола, пармезан, томатний соус) 450 257
Аль карне (моцарела, телятина гриль, томати, карамелізована цибуля, маслини б/к, в’ялені томати, томатний соус) 470 325
Прошутто крудо і маскарпоне (маскарпоне, прошутто крудо, томатний соус) 320 237
Прошутто фунгі (моцарела, прошутто котто, печериці, томатний соус) 420 237
Качіаторе (моцарела, качіаторе, томати, томатний соус) 410 237
Пеппероні гостра/не гостра (моцарела, томати, перець болгарський, маслини, карамелізована цибуля, салямі пеппероні, томатний соус) 480 267
Цезар (моцарела, куряча грудка, рукола, чері, пармезан, соус “Цезар”, вершковий соус) 450 237
Американа (моцарела, куряча грудка відварена, ананас, кукурудза, томатний соус) 420 197
Італія (моцарела, томати, пармезан, рукола, соус песто, томатний та вершковий соуси) 400 195
Маргарита (моцарела, томати, томатний соус) 420 155
Дольче з ягодами (моцарела, полуниця, смородина, малина, яблуко, шоколадний топінг) 400 187
Дольче з яблуком та корицею (моцарела, вершки, яблуко, кориця) 400 155

 

Хліб із печі

  Вихід/г Ціна/грн
Чіабатта :    
 – біла 200 55
 – з в’яленими томатами 200 55
Фокачча з оливковою олією 200 105
Фокачча з розмарином та в’яленими томатами 200 125
Фокачча з соусом “Песто” та пармезаном 200 125

 

Холодні закуски

  Вихід/г Ціна/грн
Антипасто Італія ( Парма, Пепероні, салямі Мілано, Моцарелла бебі, пармезан, сир горгонзолу, соус “Песто”, рол з печеного болгарського перцю та крем-сиру, гриссині, рукола, виноград, оливки “Verde”, каперси на гілочці) 400 395
Брускетти з лососем та томатами конкасе (філе лосося, оливки, каперси, салат Ромен, соус “Песто”, лимон, томати конкасе, тости) 170 197
Брускетти з телятиною-гриль та запеченим болгарським перцем (телятина-гриль, печений перець болгарський, соус “Песто”, тости, базилік свіжий) 150 137
Брускетти з крем-сиром, виноградом-гриль та волоським горіхом (крем-сир, виноград-гриль, волоський горіх, тости, соус “Песто”, базилік свіжий) 140 115
Палітра італійських сирів (грюєр, горгонзола, пармезан, шевре, пекорино, мед, горіхи) 290 385
Плато молодих сирів (моцарела в розсолі, качокавалло, халумі, бринза, качотта, ягідний соус) 350 385
Сет італійських м’ясних делікатесів (коппа ді парма, салямі мілано, салямі пепероні, прошутто крудо) 210 335
Карпаччо з лосося в маринаді з італійських трав (філе лосося, оливкова олія, спеції, рукола, лимон, пармезан, каперси) 150 295
Карпаччо з телятини (телятина вирізка, оливкова олія, спеції, пармезан, чері, рукола, базилік свіжий, соус-крем бальзамічний) 150 245
Тар-тар з рожевого тунця (охолоджений рожевий тунець, олія оливкова, маслини, рукола, “земля” з маслин, базилік свіжий, каперси, тости) 220 325
Тар-тар з лосося (філе лосося, цибуля шалот, олія оливкова, яйце перепелине, червона ікра, салат Ромен, каперси на гілочці, тости, соус “Табаско”) 220 325
Тар-тар з телятини (вирізка теляча, цибуля шалот, корнішони, каперси на гілочці, яйце перепелине, рукола, тости, чері, олія оливкова, оливки “Verde”) 220 275

 

Гарячі закуски

  Вихід/г Ціна/грн
Фуа-гра з карамелізованими яблуками 210 875
Мідії по-сицилійськи 500 295
Креветки на грилі із сирним соусом 100 267
Цукіні смажені з грибами та кедровими горіхами у медово-гірчичному соусі 180 225
Баклажан запечений з томатами та моцарелою  250 175

 

Секрети Шефа:

Найкращі рецепти
Мільйони людей по всьому світу обожнюють італійську кухню. Ми робимо все можливе, щоб надати Вам смачну їжу з найкращих інгредієнтів.

Досвід
Ми вкладаємо наше серце та душу в кожну страву, яку ми готуємо, щоб допомогти Вам відчути флюїди Італії та перенестися ненадовго у ці чудові місця.

Салати

  Вихід/г Ціна/грн
Салат з морепродуктами (свіже салатне листя, філе лосося в чорному кунжуті, восьминіг бебі, кальмар, чилійська мідія, креветка тигрова, кунжутно-оливковий соус) 300 435
Салат з креветками, авокадо та чері (свіже салатне листя, тигрові креветки, авокадо, слайси мигдалю, лимон, каперси, маслини б/к, оливково-бальзамічний соус) 220 325
Салат з рожевим тунцем і аспарагусом (свіже салатне листя, філе рожевого тунця, аспарагус, томати, цибуля червона, яйце перепелине, червона ікра, кунжутний соус) 220 297
Салат з качиною грудкою та сиром Шевре (свіже салатне листя, філе качиної грудки, апельсин конкасе, карамелізовані яблука, кедровий горіх, карамелізований соус) 280 267
Капрезе (свіже салатне листя, моцарелла, томати, рукола, олія оливкова, соус Песто) 260 225
Теплий салат з телячою вирізкою та овочами гриль (свіже салатне листя, теляча вирізка, пармезан, моцарела бебі, цукіні, перець болгарський, томати конкасе, печериці, баклажан, соус Ворчестер) 210 275
Цезар: (свіже салатне листя, яйце перепелине, крутони, сир пармезан, томати черрі, соус Цезар)    
Цезар із тигровими креветками 210 325
Цезар із лососем 210 335
Цезар з курячою грудкою 210 237
Салат з пармою та грушею (свіже салатне листя, пармська шинка, томати черрі, пармезан, малиновий соус) 160 227
Середземноморський мікс овочів з сиром фета (свіже салатне листя, фета, томати, перець болгарський, огірок, маслини, цибуля червона, оливкова олія) 200 185
Венеція (свіже салатне листя, томати черрі, перець болгарський, морква, рукола, селера, огірок, каперси, маслини, цибуля червона, оливково-бальзамічний соус) 200 157

Домашня паста

  Вихід/г Ціна/грн
Лазання з лососем та шпинатом 400 375
Лазання “Болоньєзе” 300 285
Феттуччині з лососем та червоною ікрою 300 295
Феттуччині з білими грибами 300 227
Феттуччині з курячим філе, грибами та пармезаном 370 185
Феттуччині з овочами 350 175
Спагетті “Nero” з креветками та томатами черрі 400 355
Спагетті “Карбонара” 300 215
Спагетті “Болоньєзе” 280 195

 

Різотто

  Вихід/г Ціна/грн
Різотто з морепродуктами 300 365
Різотто “Nero” з кальмаром і червоною ікрою 230 255
Різотто з білими грибами 300 255

Перші страви

  Вихід/г Ціна/грн
Тосканський суп із морепродуктами 380 279
Крем-суп з томатів з броколі, спаржевою квасолею та кукурудзою 350 155
Крем-суп з грибів із трюфельним соусом 350 135
Крем-суп з гарбуза з хрустким беконом та крутонами 350 135
Мінестроне  350 98
Курячий консоме 350 98

 

Гарніри

  Вихід/г Ціна/грн
Овочі гриль із соусом “Песто” 255 135
Картопляні дольки запечені з розмарином 150 75

 

Равіолі

  Вихід/г Ціна/грн
Равіолі з лососем під соусом “Горгонзола” 300 285
Равіолі зі шпинатом і рикоттою під вершковим соусом з креветками 300 245
Равіолі “Nero” з телятиною під грибним соусом  300 245

Страви з риби

  Вихід/г Ціна/грн
Стейк з рожевого тунця з аспарагусом і броколі 270 455
Філе сибаса запеченого з беконом на подушці зі шпинатного пюре з картопляними кільцями 350 387
Філе сибаса із запеченими броколі та моцарелою під соусом “Песто” 310 367
Стейк із лосося з картопляним пюре 300 455
Філе смаженого судака на подушці з лимонного різотто 230 315
Форель запечена цілком із прованськими травами (*ціна за 100 г, вихід страви можна уточнити в офіціанта) 100* 195
Асорті з морської риби на грилі (корюшка, барабулька, мойва) 400 435

 

Страви з м’яса

  Вихід/г Ціна/грн
Медальйони з телятини з беконом, запеченими картопляними дольками та соусом “Сальвія” 350 375
Філе міньйон (пепер/класичний) з запеченими картопляними дольками та грибним соусом 340 347
Кролик по-італійськи у вершках із солодким перцем та маслинами 350 435
Куряча грудка Салтимбокка фарширована білими грибами 300 325
Курча “По-Міланськи” на грилі з запеченою картоплею та соусом “Сальса-роса” 350 257

 

Десерти

  Вихід/г Ціна/грн
Сицилійські каннолі 220 162
Еклери “Італія” з маскарпоне та білим шоколадом 135 135
Чізкейк з ягідним соусом 160 145
Класичний тірамісу 110 115
Шоколадний фондан з нугатином та морозивом 120 115
Панна кота з ягідним соусом 170 129
Морозиво в асортименті 100 50